Familjedagar

Sedan 2019 arrangerar Betaniaförsamlingen årliga familjedagar i Möklinta. Nästa familjedag är planerad att hållas på Möklintagården lördagen den 22 augusti 2020. Mer information kommer när datumet närmar sig!

Familjedag på Möklintagården i september 2919

Lördagen den 7 september 2019 bjöd Betaniaförsamlingen in till en familjedag i Möklintagården. Flera i vårt härliga team hade bakat mycket goda kakor som vi sålde och vi hade även hembakta piroger och korv och bröd. Vi hade hyrt en hoppborg, som blev väldigt populär bland barnen, och så hade vi en popcorn-vagn. Många unga kom till prova-på söndagsskolan och vi hade prova-på Alpha och slutligen en film. Under dagen hade vi även härlig lovsång till gitarrspel. Vi tackar Jesus, alla som hjälpte till och alla som kom och besökte oss för en underbar dag!